Brak produktów
0,00 zł Dostawa 0,00 zł Razem
Koszyk Realizuj zamówienie
Jest 12 produktów.
Sortuj wg --Cena: od najniższejCena: od najwyższejNazwa produktu: od A do ZNazwa produktu: od Z do ANajpierw produkty znajdujące się na stanieIndeks: od najniższegoIndeks: od najwyższego
Hak do wędzenia filetów z ryb lub kurczaka w pozycji wiszącej.
Hak do wędzenia kurczaka, boczku lub słoniny z potrójnym ostrzem. Dzięki specjalnemu roztawieniu ostrzy mamy możliwość zawieszenia dość dużego kawałak mięsa.
Nici przeznaczone są do ręcznego wiązania szynek lub kiełbas w pęta. To idealne rozwiązanie dla osób ceniących tradycyjny wygląd szynki. Dzięki przędzy wędzarniczej łatwiej przygotujesz mięso do procesu wędzenia. Nici są w 100% naturalne.
Siatki są szczególnie polecane ze względu na łatwość zdejmowania z gotowego wyrobu.
Pazury B-Claws są pomocne podczas szarpania i przenoszenia mięsa. Świetnie przydają się w sytuacjach, gdzie nie użyjesz własnych rąk. Po prostu wbij jeden szpon a drugim rwij np. ruchem obrotowym, opierając jeden szpon na drugim.Wymiary: 115mm x 110mm x 25mm
Siekaczo-tłuczek do mięsa Victor EasyChef. Trzyrzędowy - 45 ostrzy. Zdejmowalna stopka - łatwy w umyciu.
Nastrzykiwarka - Komplet Strzykawka + Dwie Igły
Zestaw idealny do mięs. Dzięki załączonemu termometrowi (100600) można bezpośrednio kontrolować temperaturę przygotowywanej potrawy. Dołączone do zestawu woreczki oraz zioła umożliwiają przygotowanie potraw w galarecie.
Zestaw idealny do mięs. Dzięki załączonemu termometrowi (100600)można bezpośrednio kontrolować temperaturę przygotowywanej potrawy. Dołączone do zestawu woreczki umożliwiają przygotowanie potraw w galarecie. Zestaw zawiera: szynkowar; termometr do pieczenia mięs i worki do szynkowara.
Hak do wędzenia ryb z potrójnym ostrzem.